Safranbolu Belediyesi, Avrupa Birliği eylül bülteninde

Safranbolu Belediyesi, Avrupa Birliği eylül bülteninde

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse'nin Küresel Belediye Başkanları sözleşmesini imzalamasının ardından, Safranbolu'nun sürdürülebilir iklim eylem planındaki çabaları Avrupa Birliği Eylül ayı bülteninde yer aldı.

İklim eyleminde uluslararası düzeydeki iş birlikleri ve Safranbolu'nun geleceğini güçlendirdiği için Başkan Köse'ye teşekkür edilirken, belediyenin Safranbolu için enerji ve iklim eylem planı kararlılığına, EU4ETTR tarafından MLG platformu aracılığı ile önemli bir destek verileceği belirtildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, küresel Belediye Başkanları sözleşmesini imzalayarak iklim değişikliği ile mücadelede önemli bir adım attı. Avrupa Birliği, Eylül ayı bülteninde Safranbolu Belediyesi'nin sürdürülebilir bir gelecek inşa etme konusundaki kararlılığını övgüyle karşıladı. Bu bültende, EU4ETTR projesi aracılığıyla, Safranbolu'nun Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı (SECAP) hazırlama çabalarına destek verileceği belirtildi. Başkan Köse, Avrupa Birliği'ne projeler sunarak enerji dönüşümüne katkıda bulunacaklarını vurguladı. Ayrıca, Avrupa Birliği'nin bu destekle Safranbolu'nun sürdürülebilir iklim eylem planını kararlılıkla sürdüreceğinin altını çizdi. Başkan Köse, bültende Safranbolu’ya yer verildiği için Avrupa Birliği'ne ve Safranbolu Belediyesi proje ekibine yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN