Galatasaray'a 25 milyon euroluk orta saha! 43 gol 42 asist... Aslan bombayı patlatıyor

Galatasaray'a 25 milyon euroluk orta saha! 43 gol 42 asist... Aslan bombayı patlatıyor

Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray, 25 milyon euroluk bombayı patlatmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde Avrupa Ligi'nde ve Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, kış transfer sezonu için çalışmalara başladı. Gözünü Fransa'ya diken sarı-kırmızılı ekip, 25 milyon euroluk yıldıza kancayı taktı.

Geride bıraktığımız yaz transfer döneminde Gabriel Sara'yı kadrosuna katarak orta sahasını güçlendiren Galatasaray, bu pozisyona bir takviye daha yapma kararı aldı. Orta sahadaki kaliteyi artırmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 25 milyon euroluk yıldız için harekete geçti.

A Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray, devre arası transfer döneminde Lille forması giyen Angel Gomes için çalışmalara başlayacak. Okan Buruk'un güncel piyasa değeri 25 miyon euro olan yıldız oyuncunun transferine onay verdiği ileri sürüldü.

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan 24 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu geçen sezon 45 müsabakada görev alırken 2 gol 10 asiste imza attı. İngiliz oyuncu bu sezon ise 8 karşılaşmada görev alırken 1 asiste imza attı.

Futbol kariyeri boyunca toplamda 230 müsabakada görev alan orta saha oyuncusu bu karşılaşmada 43 gol 42 asiste imza attı. İngiliz futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Angel Gomes 'feeling good' a day after being knocked unconscious in French league game | AP News

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN