Kadir İnanır'ın acı günü! Daha yeni iyileşmeye başlamıştı: Ölüm haberiyle sarsıldı

Kadir İnanır'ın acı günü! Daha yeni iyileşmeye başlamıştı: Ölüm haberiyle sarsıldı

Yeşilçam'ın ünlü aktörlerinden Kadir İnanır'ın acı günü! Daha yeni yeni iyileşmeye başlamıştı ki ölüm haberiyle sarsıldı...

Ünlü oyuncu ve yönetmen Kadir İnanır, yakın dönemde felç geçirmiş, uzun bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu. Bu toparlanma sürecinde gelen acı haberle sarsıldı.

İnanır, ablası Elmas Bakar’ın vefatıyla büyük bir üzüntü yaşadı. Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Kabakdağı Mahallesi'nde ikamet eden Elmas Bakar’ın vefatı, İnanır’ın ailesini ve sevenlerini derin bir yasa boğdu. İnanır, 2022 yılında ise bir diğer ablası Zinnet İsmailoğlu'nu toprağa vermişti.

Kadir İnanır’ın acı günü! Ablası hayatını kaybetti

Kadir İnanır’ın ablasının kaybı, sanat dünyasında da geniş yankı bulurken, ailesi ve yakın çevresi bu zor günlerde ünlü oyuncunun yanında yer alıyor. Henüz cenaze ile ilgili detaylı bir açıklama yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN