Yeşilçam oyuncusu Filiz Akın'dan kötü haber! Hastaneye kaldırılmıştı, son hali herkesi kahretti

Yeşilçam oyuncusu Filiz Akın'dan kötü haber! Hastaneye kaldırılmıştı, son hali herkesi kahretti

Yeşilçam’ın en gözde oyuncularından Filiz Akın, hayranlarını korkuttu. Son hali ile magazin gündemine gelen ünlü oyuncu görenleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Türk sinemasının efsanevi isimlerinden Filiz Akın, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele etmekte ve son olarak Bodrum'da hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Sosyal medyada paylaşılan hastane odasındaki görüntüsü, hayranlarını derinden üzdü ve destek mesajları yağmur gibi geldi.

yeni-proje-14.jpg

SAĞLIK SORUNLARIYLA MÜCADELE EDİYOR

Filiz Akın, 2002 yılında nazofarenks kanseri teşhisiyle büyük bir savaş vermiş ve bu hastalığı yenmeyi başarmıştı. Ancak son yıllarda sağlığıyla ilgili yeni sorunlar yaşamaya başladı. 2022 ve 2023 yıllarında sol kulağındaki kanserli doku ve ses telleriyle ilgili operasyonlar geçiren ünlü oyuncunun son durumu hayranları tarafından kaygıyla karşılanıyor. Sosyal medya kullanıcıları, "şifalar diliyorum" ve "Allah'ın izniyle bu da geçecek" gibi destek mesajları paylaşarak Akın’a moral vermeye çalışıyor.

capture-20241002134414342.jpg

Filiz Akın, Türk sinemasının unutulmaz yıldızlarından biri olarak anılmaya devam ediyor. Sağlık durumu hakkındaki gelişmeler, hayranları ve sinema camiası tarafından yakından takip ediliyor. Hayranları, ünlü oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşmasını umuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN