Ünlü oyuncu Deniz Uğur’dan üzen haber! Daha önce meme kanseri geçirmişti: Kötü haber verildi

Ünlü oyuncu Deniz Uğur’dan üzen haber! Daha önce meme kanseri geçirmişti: Kötü haber verildi

Ünlü oyuncu Deniz Uğur'dan sevenlerini üzen haber! Daha önce meme kanseri geçirmişti! Kötü haber verildi, apar topar ameliyata alındı...

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, sağlık sorunları nedeniyle acil bir ameliyat geçirdiğini duyurdu. Meme kanseri geçmişi olan oyuncu, vücudundaki iyi huylu bir kistin hızla büyümesi üzerine apar topar ameliyat masasına yattı. Uğur, sosyal medya üzerinden takipçilerine yaptığı açıklamada, dualarını esirgememelerini isteyerek, destek beklediğini dile getirdi.

KİSTİN HIZLI BÜYÜMESİ AMELİYATI ZORUNLU KILDI

Deniz Uğur kimdir, kaç yaşında, nereli, kaç kez evlendi? İşte hayat hikayesi

Geçmişte meme kanseri tedavisi gören Deniz Uğur, bu kez başka bir sağlık sorunu nedeniyle gündemde. Son dönemde eski eşi Reha Muhtar ile yaşadığı velayet davası ile dikkat çeken oyuncu, vücudundaki uzun süredir takip edilen bir kistin son bir buçuk yılda aniden büyümesi nedeniyle ameliyat edilmesi gerektiğini belirtti.

DENİZ UĞUR'DAN DESTEK ÇAĞRISI

Deniz Uğur'dan üzen haber: Ameliyat olacak

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu paylaşımı içtenlikle desteğinizi istediğim için yapıyorum" diyerek hayranlarına duygu dolu bir mesaj iletti. Kistin zararsız olduğu düşünüldüğünü, ancak hızla büyüdüğünü ifade eden Uğur, "Yıllardır takip edilen, vücudumdaki zararsız görünümlü bir kist son 1.5 yıl içinde aniden büyümüş ve artık masum görünmüyor" dedi.

Uğur, yaşadığı zor süreci hayranlarıyla paylaşarak, geçtiğimiz 1.5 yıl içinde hem sağlık hem de kişisel hayatında yaşadığı zorlukların üstesinden gelmek için güçlü bir duruş sergilediğini vurguladı. Ameliyatın ardından durumunun daha da netleşeceğini belirten oyuncu, iyileşme sürecinde takipçilerinin desteğini beklediğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN