FIFA kokartı elinden alınıyor! O hakeme bu hafta maç verilmedi!

FIFA kokartı elinden alınıyor! O hakeme bu hafta maç verilmedi!

Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor ile Fenerbahçe mücadelesini yöneten hakem Cihan Aydın'a Sarı-Lacivertli yönetim ve taraftarlar tepki göstermişti. Aydın'a Süper Lig'in 8. haftasında görev verilmezken FIFA kokartı tehlikeye girdi.

Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadeleyi yöneten hakem Cihan Aydın'a Türkiye Futbol Federasyonu ligin 8. haftasında görev vermedi. Maçın ardından Fenerbahçe yönetimi Aydın'a tepki göstermiş ve konuyu TFF'ye iletmişti. Yaşanan bu olayların ardından hakem Cihan Aydın'ın hakemlik geleceği adına sıcak bir gelişme yaşandı.

13-001.jpg

Bu hafta ligde görev alamayan Aydın'ın FIFA listesinden çıkartılması gündeme geldi. Hakem camiasında çıkan haberlerde Cihan Aydın'ın FIFA listesinden TFF tarafından önümüzdeki günlerde alınacağı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN