Cansu Dere dijital ekrana dönüyor: Şehrazat’ı canlandıracak

Cansu Dere dijital ekrana dönüyor: Şehrazat’ı canlandıracak

oyuncu Cansu Dere, kariyerine yeni bir soluk getirecek bir projede yer alacak. Alınan bilgilere göre, Dere, çok sayıda gelen teklifi değerlendirerek bir dijital platformda yayınlanacak yeni bir dizide rol alacak. Dere, yeni projesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Çok güzel bir projede yer almaktan dolayı çok mutluyum. İzleyicilerimizi şaşırtacak bir hikaye var. Heyecanla çekimlere başlamayı bekliyorum" dedi.

Oyuncu Cansu Dere, yeni projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Alınan bilgilere göre, Dere, Bozdağ Film imzalı "1001 Gece Masalları" dizisinde başrolü üstlenecek.

Dere, dizide Şehrazat karakterine hayat verecek. Hayatta kalmak için Sultan Şehriyar'a 1001 gece masalı anlatan Şehrazat'ın destansı hikayesi, modern bir yorumla ekranlara gelecek. Dizinin senaryosu Atilla Engin tarafından kaleme alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN