Milyonlarca öğrenciye müjdeli haber! Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı: O tarihlerde tüm Türkiye’de okullar tatil olacak

Milyonlarca öğrenciye müjdeli haber! Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı: O tarihlerde tüm Türkiye’de okullar tatil olacak

2024-2025 eğitim-öğretim dönemi için belirlenen tatil tarihleri, öğrenciler için büyük bir heyecan yaratıyor. İlk ara tatil, 9 günlük dinlenme süresiyle birlikte geliyor. İşte detaylar…

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrenciler ve velilerin merakla beklediği ara tatil tarihlerini duyurdu. İlk ara tatil 11-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Eğitim yılının geri kalanı ise 20 Haziran 2025’te sona erecek.

yeni-proje-12.jpg

ARA TATİL TARİHLERİ

MEB, yeni eğitim yılına dair önemli tarihleri açıkladı. Öğrenciler, ilk ara tatil ile birlikte önemli bir mola verecekler.

YARIYIL TATİLİ NE ZAMAN?

Yarıyıl tatili 20-31 Ocak 2024 tarihlerinde yapılacak. Öğrenciler bu süreçte enerji toplayacaklar.

yeni-proje-13.jpg

İKİNCİ ARA TATİL DÖNEMİ

İkinci ara tatil ise 31 Mart - 4 Nisan 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu tarihler, öğrencilerin yıl içinde dinlenmesi için önemli bir fırsat sunuyor.

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

2024-2025 eğitim-öğretim yılı 20 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. Öğrenciler, yaz tatiline girmeden önce bu önemli tarihlere dikkat etmeli.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN