Yeşilçam'ın efsanesi Filiz Akın hastaneye kaldırıldı

Yeşilçam'ın efsanesi Filiz Akın hastaneye kaldırıldı

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Filiz Akın, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Son gelen haberlere göre, Akın, Bodrum'da bir hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi. Akın'ın sağlık durumu hakkında henüz detaylı bir bilgi paylaşılmadı.

Türk sinemasının 'Dört Yapraklı Yonca'sı olarak bilinen Filiz Akın, sosyal medya hesabından paylaştığı hastane odasından bir fotoğrafla sevenlerini endişelendirdi. Bodrum'da hastaneye kaldırılan Akın'ın sağlık durumu hakkında henüz detaylı bir bilgi paylaşılmadı.

gu.jpg

KANSERİ YENMİŞTİ

Türk sinemasının bir dönemine damga vuran Filiz Akın, 2002 yılında nazofarenks (geniz) kanserine yakalandığı öğrenmişti. İkinci evrede olduğu ortaya çıkan hastalığa meydan okuyan oyuncu, tedaviler sonucu kanseri yenmeyi başarmıştı.

"Çok agresif bir tedavi gördüm" diyen Yeşilçam efsanesi, 2022 ve 2023'te ise sol kulağının üst tarafındaki kanserli doku ve ses tellerinde yaşadığı sorunlar nedeniyle art arda operasyonlar geçirmek zorunda kalmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN