Listede 2 kilit isim yok! Fenerbahçe'nin Twente kadrosu belli oldu!

Listede 2 kilit isim yok! Fenerbahçe'nin Twente kadrosu belli oldu!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Twente ile oynayacağı maçın kamp kadrosu belli oldu. Sarı-Lacivertlilerde Hollanda'ya gidecek kadroda iki kilit isim yer almadı.

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. maçında Twente deplasmanına gidecek olan Fenerbahçe'de kamp kadrosu belli oldu. Yarın TSİ 22.00’de Hollanda takımı Twente’ye konuk olacak olan Sarı-lacivertlilerin 21 kişilik kamp kadrosunda iki önemli isim yer almadı.

10150734.jpg

Kafilede kırmızı kart cezasından dolayı oynayamayacak olan Nijeryalı futbolcu Bright Osayi-Samuel ile sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü ve İrfan Can Eğribayat yer almadı.


Sarı-lacivertlilerin, Twente maçı kamp kadrosu şöyle:
"Dominik Livakovic, Ertuğrul Çetin, Ömer Camcı, Mert Müldür, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Samet Akaydin, Yusuf Akçiçek, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Sofyan Amrabat, Sebastian Szymanski, Mert Hakan Yandaş, Fred, İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Allan Saint-Maximin, Edin Dzeko, Youssef En Nesyri, Cenk Tosun."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN