Büyükşehirleri bırakan buraya yerleşiyor! Türkiye'nin küçük İstanbul'u, emlakçılar talebe yetişemiyor

Büyükşehirleri bırakan buraya yerleşiyor! Türkiye'nin küçük İstanbul'u, emlakçılar talebe yetişemiyor

Huzurlu yaşam alanı ve yatırım fırsatları ile dikkat çeken o ilimiz son zamanlarda insanların gözdesi haline geldi. Özellikle de deprem korkusu ile büyükşehirleri terk eden birçok insan rotasını oraya çeviriyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Türkiye, deprem kuşağında yer aldığı için birçok vatandaş büyük şehirlerden, özellikle İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’dan, daha güvenli ve sakin illere göç etmeye başladı. Bu göç dalgasının en popüler duraklarından biri ise Tekirdağ. Hem doğal güzellikleri hem de İstanbul’a yakınlığı ile öne çıkan bu şehir, huzurlu bir yaşam sunmasıyla beraber emlak piyasasında da ilgi çekiyor.

yeni-proje-8-002.jpg

TEKİRDAĞ'IN ÇEKİCİLİĞİ

Tekirdağ, sunduğu deniz manzaralı konut projeleri ve gelişen altyapısıyla emlakçılar için adeta bir cazibe merkezi haline geldi. İstanbul'un yoğunluğundan kaçmak isteyenler için ideal bir alternatif sunan bu şehir, hem huzurlu bir yaşam alanı hem de karlı yatırım fırsatları arayanlar için popülerleşiyor.

yeni-proje-9-002.jpg

EMLAKÇILAR YETİŞEMİYOR

Emlakçılar, Tekirdağ’a olan yoğun talebe yetişmekte zorlanıyor. Göç eden vatandaşlar, çok sayıda arsa ve tarla satın alarak yatırımlarını güvence altına alıyor. Tekirdağ’ın avantajları arasında, sakin yaşam alanları ve İstanbul’a yakınlık gibi unsurlar ön plana çıkıyor. Dolayısıyla, bu bölge gelecekte de yatırımcıların radarında olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN