MMORPG seven oyuncular buraya! Yepyeni bir deneyim: Ücretsiz MMORPG oyunu Throne and Liberty yayınlandı

MMORPG seven oyuncular buraya! Yepyeni bir deneyim: Ücretsiz MMORPG oyunu Throne and Liberty yayınlandı

MMORPG türü oyun seven oyuncuları mutlu edecek haber! Yepyeni bir deneyim olarak karşımıza çıkıyor! Ücretsiz MMORPG oyunu Throne and Liberty nihayet yayınlandı...

Güney Koreli oyun geliştiricisi NCSoft tarafından geliştirilen devasa çok oyunculu ücretsiz çevrimiçi rol yapma oyunu Throne and Liberty, nihayet Amazon Games aracılığıyla Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa ve Japonya'daki oyunseverlerle buluştu. İlk olarak Aralık 2023'te Güney Kore'de piyasaya sürülen bu MMORPG, oyuncular arasında kısa sürede büyük bir yankı uyandırdı. Ancak sunucu sorunları oyunun eleştirilerin odağına yerleşmesine neden oldu.

SUNUCU SORUNLARI OYUNCULARIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Throne & Liberty Releases New Fall Content Roadmap

Throne and Liberty, oyun içi mekanikleri ve detaylı dünyasıyla oyunculardan tam not alırken, sunucu performansı ise beklentilerin altında kaldı. Steam kullanıcıları oyunun genel yapısını beğendiklerini ifade etse de, sunucularla ilgili yaşanan aksaklıklar oyun deneyimini olumsuz etkiliyor. Şu an Steam'deki incelemelerde "karışık" değerlendirme alan oyun, özellikle bu konuda geliştirilmesi gereken alanlara sahip.

Throne and Liberty şu anda PlayStation 5, Xbox Series X/S, Microsoft Windows ve Klasik Mac OS platformlarında oynanabiliyor. Geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden bu oyun, her platformda farklı bir deneyim sunarak oyuncuların beğenisini kazandı.

MİNİMUM VE ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Throne and Liberty erken erişimde!

Oyunun sorunsuz çalışabilmesi için sistem gereksinimlerine dikkat etmek gerekiyor. İşte Throne and Liberty'nin minimum ve önerilen sistem gereksinimleri:

Minimum Sistem Gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel® Core™ i5-7700
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA® Geforce® GTX 1660
  • Depolama: 63 GB boş alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Windows 10 / 11 (64-bit)
  • İşlemci: Intel® Core™ i5-11600K
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA® Geforce® RTX 2070 SUPER
  • Depolama: 63 GB boş alan

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN