Fenerbahçe'de 99 puan toplamıştı: İsmail Kartal'ın yeni durağı herkesi şaşırttı!

Fenerbahçe'de 99 puan toplamıştı: İsmail Kartal'ın yeni durağı herkesi şaşırttı!

Geçen sezon Fenerbahçe'de görev aldığı dönemde 99 puan toplayan İsmail Kartal'ın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Geçen sezon Fenerbahçe ile 99 puan toplayarak tekrarlanması güç bir başarıya imza atan İsmail Kartal, sezonun sona ermesiyle sarı-lacivertli ekipten ayrılmıştı. Deneyimli teknik adamın yeni durağının hangi takım olacağı merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'den ayrıldığı günden bu yana gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden İsmail Kartal'ın yeni durağı büyük oranda beli oldu.

İç sahada alınan Beşiktaş yenilgisi sonrasında Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Kayserispor, sürpriz bir hamleye imza atmaya hazırlanıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı ekip, son olarak Fenerbahçe'de görev alan ve sarı-lacivertli ekipten ayrıldığı günden bu yana takım çalıştırmayan İsmail Kartal'ı takımın başına getirmek istiyor.

Kayserispor'un Kartal ile temaslara başladığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN