Belediyeden devlet okullarına büyük destek! Çocuklara ücretsiz oluyor, şişesini alıp giden dolduracak

Belediyeden devlet okullarına büyük destek! Çocuklara ücretsiz oluyor, şişesini alıp giden dolduracak

Belediyelerden devlet okullarında okuyan öğrencilere büyük destek! Artık çocuklara ücretsiz olacak, şişesini alıp giden dolduracak...

Beyoğlu Belediyesi, ilçedeki devlet okullarına yönelik önemli bir adım attı. Öğrencilerin sağlıklı ve temiz suya erişimini kolaylaştırmak amacıyla okullara su arıtma cihazları yerleştirilmeye başlandı. Bu yenilikle birlikte çocuklar, okullarında bulunan cihazlardan kendi su şişeleriyle ücretsiz su doldurabilecek.

ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SU HİZMETİ

Beyoğlu Belediyesi'nin başlattığı bu uygulama, ilçedeki tüm devlet okullarında hayata geçiriliyor. Su arıtma cihazlarının kullanımıyla, öğrenciler artık okullarda ücretsiz olarak temiz ve sağlıklı su tüketme fırsatı bulacak. Öğrencilerin evlerinden getirdikleri su şişelerini doldurarak gün boyu ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bu sistem, hem öğrenci hem de veliler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN