Fatih Terim'e sürpriz teklif! İmparator'un yeni takımı herkesi şaşırttı...

Fatih Terim'e sürpriz teklif! İmparator'un yeni takımı herkesi şaşırttı...

Son olarak Yunan devi Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Son olarak Yunan devi Panathinaikos'ta görev alan ve Yunan devinden ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımla anlaşma imzalamayan Fatih Terim hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Yunan ekibinden ayrıldığı günden bu yana gözlerden uzak bir hayat süren Fatih Terim'e Azerbaycan yolu gözüktü. Azerbaycan'ın Neftçi Bakü takımı deneyimli teknik adama talip oldu.

Azerbaycan'ın önde gelen haber sitelerinden Sportinfo.az'ın haberine göre; Neftçi Bakü, kötü gidişatı durdurmak için Fatih Terim'e kancayı taktı. Azeri ekibinin Terim'i takımın başına geçirmeyi hedeflediği ileri sürüldü.

Neftçi Bakü'nün kısas süre içerisinde Terim ile temas kurması bekleniyor. Azerbaycanlı spor yorumcusu Elçin Cafarov söz konusu iddia hakkında "Şu an Neftçi kulübü tarihinin belki de en kötü günlerini yaşıyor. Ukraynalı teknik direktör Roman Grigorchuk ile yolları ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fatih Terim isim, vizyon olarak Neftçi Bakü'ye layık bir hoca. Büyük ses getirir. Bu yönde yönetim tarafından da ciddi istek var." açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN