Mourinho'dan ilginç hamle: Arda için harekete geçti!

Mourinho'dan ilginç hamle: Arda için harekete geçti!

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Ocak ayı transfer dönemi için takıma eklemek istediği oyuncuları belirledi. Listenin en başında Real Madrid'in yıldızı Arda Güler yer alıyor.

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile yaz transfer döneminde kadrosunu güçlendirirken, Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nin başlamasının ardından kadrodaki eksikliklerini belirledi. Jose Mourinho, Ocak ayı transfer döneminde kadrosunu belirli bölgelerde güçlendirmek istediğini yönetime iletti.

ds.jpg

Sarı-Lacivertlilerden Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler, Portekizli teknik adamın listesinde ilk sırada yer alıyor. Madrid'de istediği forma şansını bulamayan yıldız oyuncu için Mourinho'nun Real Madrid Başkanı Perez ile görüştüğü iddia edildi. Söz konusu durumda İspanyol ekibin izin vermesi halinde Arda Güler'in Ocak ayı transfer döneminde Fenerbahçe'ye kiralık olarak katılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN