Bronckhorst: "Bir sezonda 7 deplasman gelmesi çok ufak bir ihtimal"

Bronckhorst: "Bir sezonda 7 deplasman gelmesi çok ufak bir ihtimal"

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları maç öncesinde Süper Lig'de Siyah-Beyazlıların fikstürünü eleştirdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Avrupa Ligi’nin ilk haftasında deplasmanda Ajax karşısında alınan 4-0’lık yenilgiden sonra yarın bir reaksiyon vermeleri gerektiğini söyledi. Bronckhorst, "Ligde kazanarak bunu gösterdik ama yarın da puanlar kazanmalıyız. İç sahada bunu yapmak daha kolay, taraftarımız arkamızda" dedi. Öte yandan Bronckhorst, Beşiktaş'ın ligde oynadığı fikstürü eleştirdi.

3-002.jpg

Avrupa maçları sonrası Süper Lig karşılaşmalarını genellikle deplasmanda oynamalarına değinen Giovanni van Bronckhorst, "8 maç zaten zorken, Avrupa kupaları maçlarının ardından hep deplasman olması çok fazla. Bu nasıl oluyor bilmiyorum. Bir sezonda 7 deplasman gelmesi çok ufak bir ihtimal. Bir casinoda 7 siyahın gelme ihtimali gibi. Twente maçından sonra bir boşluk var. Deplasmanda bir hazırlık maçı ayarlayarak geçiştirebiliriz" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN