Instagram hikayelerine yeni özellik: Artık herkes görecek! Hikayelere etkileşimi artıracak

Milyonlarca kullanıcı bulunan sosyal paylaşım uygulaması Instagram, hikayelere yeni özellik getirdi. İşte detaylar...

ABD'li yazılım ve donanım şirketi Meta, Instagram platformuna yeni bir özellikle kullanıcı deneyimini genişletiyor. Yeni özellikle birlikte, Instagram Hikayelere artık yorum yapılabilecek. Daha önce sadece özel mesajlarla cevap verilen hikayeler, bu özellik sayesinde daha etkileşimli hale geliyor.

HİKAYEYE YORUM YAPMA ÖZELLİĞİ GELDİ

Odatv'de er alan habere göre, Instagram hikayelere eklenen yorum yapma özelliği, kullanıcıların paylaşımlarına yalnızca hikayeyi paylaşan kişiyle karşılıklı takip ilişkisi olanlar tarafından yorum yapılmasına imkan tanıyacak. Böylece, yorumlar daha kişisel bir etkileşim ortamı sağlarken, diğer kullanıcılar bu yorumları görebilecek.

YORUMLAR 24 SAAT SONRA KAYBOLACAK

Hikayeler gibi geçici olan bu yorumlar, paylaşıldıktan 24 saat sonra otomatik olarak silinecek. Instagram sözcüsü Emily Norfolk, kullanıcıların her hikaye için yorumları aktif hale getirme ya da kapatma seçeneğine sahip olacaklarını belirtti. Ancak bu yorumların arşivlenip arşivlenmeyeceği konusunda henüz net bir bilgi verilmedi.

Meta'nın bu yeni hamlesi, kullanıcıların Instagram'da daha fazla etkileşim kurabilmesini amaçlıyor. Reels ve Hikayeler gibi popüler alanlara yeni özellikler ekleyerek, Instagram'ın sadece içerik izlenen değil, aynı zamanda sosyal etkileşimlerin merkezi bir platform olması hedefleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN