İstanbul'a yeniden bahar havası geliyor

İstanbul'a yeniden bahar havası geliyor

İstanbul'da sıcaklıklar yeniden yükseliyor. Cumartesi günü hava sıcaklığının 28 dereceye ulaşması bekleniyor.

İstanbul, içinde bulunduğumuz haftaya yağışlı ve serin bir hava ile başlamasının ardından, sıcaklıkların yeniden artış göstermeye başladığını müjdeliyor. Mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıkların, hafta sonuna doğru 3 ila 6 derece artması bekleniyor. Özellikle cumartesi günü, İstanbul’da hava sıcaklığının 28 dereceye ulaşması öngörülüyor.

YAĞIŞ BEKLENMİYOR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Abdullah Macit, Türkiye genelindeki hava durumu tahminlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Macit, yarından itibaren yurt genelinde yağış beklenmediğini ve tüm bölgelerde az bulutlu ve açık bir havanın hâkim olacağını belirtti.

Yapılan tahminlere göre, İstanbul'da yarın sıcaklık 23 derece, cuma günü 26 derece ve cumartesi günü 28 dereceye kadar yükselecek. Bu sıcaklık artışının ardından, İstanbulluların hafta sonunu güneşli ve sıcak bir hava eşliğinde geçirmesi bekleniyor. Meteoroloji uzmanları, bu sıcak havanın keyfini çıkarmak için dış mekan aktivitelerinin yapılabileceğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN