Geçmişte takılıp kalmayın! Koç, boğa, yengeç, akrep, kova, oğlak ve balıklar... İşte 3 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Geçmişte takılıp kalmayın! Koç, boğa, yengeç, akrep, kova, oğlak ve balıklar... İşte 3 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Maddî olanaklar bugün düşüncelerinizi meşgul ediyor olabilir. Belki de finansal güvencenizi nasıl artıracağınızı düşünüyor ya da yeni bir araba, hatta belki de yeni bir ev gibi sahip olmak istediğiniz önemli bir şey için plan yapıyorsunuz. Hedefiniz ne olursa olsun, başlamak için harika bir zaman.

3 EKİM 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Dereyi görmeden paçaları sıvamayın. Bu nasihat sıklıkla verilir. Bu, işlerin beklediğimiz gibi gideceğinden çok emin olmamamız gerektiği ve bu nedenle işlerimizi belirsiz bir noktaya dayandırmamamız gerektiği anlamına gelir. Bununla birlikte, şu anda bulunduğunuz durumda her şey yeterince açıksa sizi tatmin edecek bir sonua varacağınızdan emin olabilirsiniz. Bu, planlama ve organize olmayı gerektirir ve siz bu iki konuda da iyisiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Açık fikirli olursanız bugün karmaşık bir aile meselesi hakkında pek çok şey öğrenebilirsiniz. Ancak önyargılı fikirleriniz varsa etrafınızda oluşan bazı ipuçlarını veya birinin size söylediklerinin manasını kaçırabilirsiniz. Bazı sonuçların apaçık belli olduğunu düşünseniz bile, bilmediğiniz şeyler olabilir ve bunlar meselelere ışık tutulduğunda düşüncelerinizi değiştirebilir. Daha fazlasını öğrenmeye açık olursanız bir çatışmayı tersine çevirebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Çok sosyal ve sempatik bir insansınız. Hayatın her kesiminden hemen hemen herkesle hoş bir sohbet yapabilirsiniz. İnsanlar sizinle ilişki kuruyor, mizahınızı ve zekanızı oldukça ilginç buluyor. Başkalarından sık sık aldığınız sıcak tepkilere o kadar alıştınız ki, biri sizden hoşlanmıyor gibi göründüğünde bu üzücü olabilir. Son zamanlarda dostane olmayan, hatta size iğneleyici davranan biriyle karşılaşmış olabilirsiniz. Bunu kişisel algılamayın. Yine de İkizlere has çekiciliğinizi kullanarak işleri tersine çevirebilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Şu anda zorlandığınız bir durumla karşı karşıya olabilirsiniz. Diğer insanlar muhtemelen bu durumun neden bu kadar zor olduğunu anlamayacaktır ve siz de bu nedenle bunu açıklamak istemeyebilirsiniz. Diğer insanlar zaten bunu sizin yerinize çözemez. Bunun nedeni kısmen aşırı duyarlılığınızdır çünkü her şeyi çok derinden hissediyorsunuz. Yine de bu kadar derinden hissetme gücüne sahip olmanız aynı zamanda durumun üstesinden gelme gücüne de sahip olduğunuz anlamına gelir. Ulaşmanız gereken bir hedefiniz var ve bu hedefe ulaşmak için endişe ya da kaygıyı reddetmelisiniz. Bu durum başarıyla çözüldüğünde kendinizi iyi hissedeceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Birinin korkusunu saldırganlık ya da öfke ile karıştırmayın. Bu sadece o kişinin, korktuğunda verdiği bir tepki olabilir. Siz azimli, sağlam fikirlere sahip bir bireysiniz ve doğal tepkiniz saldırganlaşmak olabilir, ancak bu tür tepkiler işleri daha da kötüleştirebilir. Bunun yerine, kişiyle mantık yürütmeye çalışın ve neden endişelendiğini anlamaya çalışın. Birini rahatsız eden şeyi çözmenin bir yolunu bulursanız çok daha uyumlu bir ortam yaratabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Şu anda karşınızdaki kişiyi memnun etmek istediğiniz bir noktada olabilirsiniz, ancak sizden istediği şeyi yapmak istemiyorsunuz, belki de bunun akıllıca olmadığını düşünüyorsunuz. Yine de insanları memnun etmeyi seven biri olarak, karşınızdakini memnun edecek şeyi yapmayı düşünüyor olabilirsiniz. Art niyetli olmadan da reddedebilirsiniz. Sert olmadan da hayır diyebilirsiniz. Hayır demenin yapılacak en iyi şey olduğunu düşünüyorsanız bunu basitçe açıklayın. Her gerçek dost bunu anlayacaktır.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Maddî olanaklar bugün düşüncelerinizi meşgul ediyor olabilir. Belki de finansal güvencenizi nasıl artıracağınızı düşünüyor ya da yeni bir araba, hatta belki de yeni bir ev gibi sahip olmak istediğiniz önemli bir şey için plan yapıyorsunuz. Hedefiniz ne olursa olsun, başlamak için harika bir zaman. Yakın zamanda doğum gününüz olacak ve bu nedenle doğal olarak hem geçmişinizi hem de geleceğinizi düşünüyorsunuz. Ancak geçmişte takılıp kalmayın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Son derece başına buyruk bir insansınız. İşleri kendi yöntemlerinizle yapmayı seviyorsunuz ve yaptığınız planlar üzerinde çok düşünüyorsunuz. Şimdi birisi sizin bir planınıza itiraz ediyor olabilir ve bunu yapabilecek güce sahip olabilirler çünkü o da eşit derecede işin içindedir. Bu sizin için zorlayıcı olabilir. Bir strateji belirlediğinizde genellikle haklı çıkan bir kişi olsanız bile, en azından diğer kişinin söyleyeceklerini dinlemeniz gerekir. Sizin halihazırda sahip olduğunuz bir planı geliştirebilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir gezgin veya bir kaşif olabilirsiniz. Kesinlikle maceracı bir ruha sahipsiniz ve bu ruh sizi heyecan verici yerlere götürebilir. Yine de maceranın yeri ve zamanı vardır ve şu anda kendinizi evde takılmaya ve evcimen olmaya daha meyilli hissediyor olabilirsiniz. Birisi doğanızın bir parçası olduğunu bildiği için sizi bir maceraya sürüklemeye çalışıyorsa ama içinizden bunu yapmak gelmiyorsa buna iştirak etmeyin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Size yanlış yapan veya iyi bir nedenden ötürü sevmediğiniz biriyle uğraşmaktan başka seçeneğiniz olmadığında, bu sinir bozucu, moral kırıcı ve stresli olabilir. Şu anda bunu yapmak zorunda olabilirsiniz ve sizi çok rahatsız ettiği için direnmeye devam ediyorsunuz, ancak bunu daha fazla erteleyemezsiniz. Hedeflerinizi göz önünde bulundurmaya çalışın. Bu kişiyle uğraşmak zorunda olmanızın nedeni budur. Yalnızca yapmanız gereken şeye odaklanır ve istediğiniz sonucu hayal etmeye devam ederseniz her şey çok daha kolay olacaktır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Genelde ters tarafından kalkan biri değilsiniz. Sağduyu sahibi, pratik bir insansınız. Hayatın iyi ve kötü zamanlardan oluştuğunu ve sonunda her şeyin yoluna gireceğini biliyorsunuz. Yine de şu anda sizi sıkıntıya sokan bir şey olabilir ve bununla başa çıkmak zorundasınız. Öncelikle, daha neşeli bir ruh haline geri dönmek için bir yol bulmanız gerektiğini kendinize itiraf edin ve ardından bunu yapmak için pratik becerilerinizi kullanın. Sadece bu ilk adımı atmak bile ruh halinizi hemen iyileştirecektir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Korku, hayatınızda olması gerekenden çok daha fazla itici bir güç olmuştur. Evet, korku sizi kaçınmanız gereken bir şeyden uzak tuttuğunda faydalı olabilir. Ancak sizi ilişkiler ve fırsatlar gibi potansiyel olarak sizin için iyi olan şeylerden de uzak tutabilir. Bugün, bir korkunuza yakından ve bizzat bakın. Üzerinde çalışırsanız korkunun büyük ölçüde kendinizden emin olmamakla ilgili olduğunu ve aşabileceğiniz bir şey olduğunu fark edeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN