UEFA'dan Galatasaray'a yeni ceza!

UEFA'dan Galatasaray'a yeni ceza!

Galatasaray'ın Young Boys ile oynadığı mücadelede rakibine yaptığı hareketle kırmızı kartla oyun dışında kalan Muslera 3 maç ceza almıştı. Konu ile ilgili itirazda bulunan Galatasaray'a UEFA'dan cevap geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Young Boys'a 1-0 mağlup olarak veda eden Galatasaray'da Muslera, rakip takımın gol sevinci sırasında oyuncuya yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart görmüştü. Sarı-Kırmızılılar, Muslera'nın aldığı 3 maçlık cezaya itiraz ederken UEFA'dan Cimbom'a cevap geldi.

asd-001.jpg

UEFA, bugün yaptığı açıklamada Galatasaray'ın Muslera ile ilgili yaptığı itirazı reddederken Sarı-Kırmızılı ekibe yeni bir ceza verdi. Cimbom'un Young Boys ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada, taraftarların neden olduğu olaylardan dolayı 36.500 Euro para cezası kesti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN