Hamas: İsrail’in saldırıları Filistin direnişini sarsamaz

Hamas: İsrail’in saldırıları Filistin direnişini sarsamaz

Hamas, Gazze'deki sivillere yönelik saldırıları kınayarak, bu tür barbarca eylemlerin Filistin halkının direnişini asla kırmayacağını ifade etti.

Hamas, İsrail'in Gazze'de yerinden edilenlerin barındığı okul, yetimhane ve bazı evlere yönelik saldırılarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, İsrail'in bu saldırılarının kabul edilemez olduğu belirtilerek, sivillere yönelik şiddetin artışına dikkat çekildi. Hamas, bu eylemlerin Filistin halkının direnişini asla kırmayacağını ifade etti.

Açıklamada, "ABD yönetiminin suç ortaklığı ve desteğiyle devam eden siyonist katliamlar, Filistin halkımızın direnişini ve kararlılığını zayıflatamayacak, direnişe boyun eğdiremeyecektir." ifadeleri kullanıldı.

"YAPILAN SALDIRILAR MÜCADELEMİZDE KARARLIĞIMIZI ARTIRACAKTIR"

Bu sabah Han Yunus'un doğusundaki bazı evleri ve Gazze'de yerinden edilenlerin barındığı okul, yetimhane ve evi bombalayan İsrail güçlerinin, korkunç bir katliam işlediği ve soykırım suçunu sürdürdüğü vurgulanan açıklamada, "İşgal güçlerinin cinayetleri, Filistin halkının özgürlük umudunu gerçekleştirme yolunda direnişini, faşist orduyla mücadeleyi sürdürmedeki kararlılığını daha da artıracaktır." ifadesine yer verildi.

Açıklamada, "masum sivillerin korunması, siyonist terör makinesinin frenlenmesi, bölge halklarına yönelik faşist saldırganlığının ve yıkım çemberini genişletme çabalarının durdurulması" için acilen harekete geçilmesi çağrısı yapıldı.

Açıklamada ayrıca "İsrail hükümetinin bölgede yakmaya çalıştığı ateşin yine işgalci ve gaspçı bu oluşumu yakacağı" kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN