KYK yurtlarına yerleşemeyenlere müjde! Mansur Yavaş duyurdu: 1 Ekim'de başlıyor 8 Ekim'de bitiyor

KYK yurtlarına yerleşemeyenlere müjde! Mansur Yavaş duyurdu: 1 Ekim'de başlıyor 8 Ekim'de bitiyor

Farklı şehirde okumaya giden üniversite öğrencilerinin en büyük sorunu konaklama olarak görülürken konuya çözüm Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. KYK yurtlarına yerleşemeyen öğrenciler sevinçten havalara uçacak. Mansur Yavaş açıkladı öğrenciler sevinçten havalara uçtu. 1 Ekim'de başlıyor 8 Ekim'de sona eriyor. İşte tüm detaylar…

HİLAL NAS

Ankara'da okumak için farklı şehirden gelen üniversite öğrencilerine sevindiren haber geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, KYK yurtlarına yerleşemeyen öğrencilere barınma müjdesini duyurdu. Yeni dönemde öğrencilere tam destek sağlayan Mansur Yavaş, başvuru tarihlerini işaret etti. İşte tüm detaylar…

13.000 ÖĞRENCİMİZ MİSAFİR EDİLDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, KYK yurtlarına yerleşemeyen öğrencilere barınma müjdesi verdi. 2024 eğitim-öğretim yılında da üniversite öğrencilerini yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi, öğrenci konukevlerinde binlerce gence kapılarını açmaya hazırlanıyor.

MANSUR YAVAŞ: KYK YURTLARINA BAŞVURUP DA AÇIKTA KALANLAR KENDİLERİNİ YALNIZ HİSSETMESİN. YURTLARIMIZDA MİSAFİR DEĞİL, EV SAHİBİ SİZLERSİNİZ

Başkan Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2020 yılından bu yana açılan öğrenci konukevlerinde bugüne kadar 13 bin öğrencinin misafir edildiğini belirtti. Ankara’ya yeni gelen ve KYK yurtlarında kalacak yer bulamayan öğrenciler için bu yıl da konukevlerinin kapılarını açacaklarını duyuran Yavaş, başvuru tarihlerini ve detaylarını paylaştı.

BAŞVURULAR 1-8 EKİM TARİHLERİ ARASINDA

Barınma ihtiyacı duyan öğrenciler, 1-8 Ekim 2024 tarihleri arasında başvurularını yapabilecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı bu destekle öğrenciler, güvenli ve huzurlu bir barınma imkanına kavuşacak. Başvuru için konukevi.ankara.bel.tr adresi üzerinden işlemler yapılabilecek.

Yavaş duyurdu: KYK yurtlarına başvurup da açıkta kalan öğrencilere geçici yurt imkanı

Bu önemli duyuru, Ankara’ya gelen üniversite öğrencileri ve aileleri için büyük bir rahatlama sağlıyor. Başkan Yavaş’ın bu adımı, başkente gelen öğrencilere güvenli bir barınma ortamı oluşturma noktasında önemli bir destek olarak öne çıkıyor.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvuru Tarihleri: 1-8 Ekim 2024

Başvuru Adresi: https://konukevi.ankara.bel.tr

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bu konukevi hizmeti, KYK yurtlarında yer bulamayan öğrenciler için büyük bir fırsat. Başkan Mansur Yavaş’ın sosyal medya üzerinden yaptığı bu açıklama, öğrenciler ve aileleri tarafından sevinçle karşılandı.

Ankara’daki öğrencilere yönelik bu barınma hizmetiyle, Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime verdiği destek bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN