Akbank skandalı büyüyor! AK Parti'nin önemli ismi de sonunda isyan etti: "Akbank kafayı yemiş"

Akbank skandalı büyüyor! AK Parti'nin önemli ismi de sonunda isyan etti: "Akbank kafayı yemiş"

Akbank müşterilerinin yaşadığı mağduriyet ve dolandırıcılık olayları son günlerde en çok tartışılan konular arasında yer alıyor. Akbank skandalı gitgide büyüyor. Konu hakkında açıklamalar peş peşe gelirken son isyan AK Parti'nin önemli isminden geldim. Resmen kafayı yemiş…

HİLAL NAS

Son zamanlarda çeşitli yayın organları ve sosyal medya kanalları üzerinden yapılan bazı paylaşımlar müşterilerin yaşadığı dolandırıcılık mağduriyetlerini gündeme getirdim. Bankanın sistemlerinde güvenlik açığı olduğu ve veri sızıntısı bulunduğuna dair iddialar tartışılırken Akbank'tan konu hakkında açıklama geldi. Akbank sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Veri güvenliği prensiplerine teknolojiye uygun hizmet standartlarında olduğunu belirten Akbank, birinci önceliklerinin güvenlik olduğunu da söyledi.

Ancak Akbank'ta yaşanan skandallar bitmek bilmiyor. Dolandırıcılık iddiaları konuşulmaya devam ederken duruma tepki AK Parti'nin önemli isminden geldi. Gazeteci ve yazar Şamil Tayyar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile dikkat çekti.

“AKBANK KAFAYI YEMİŞ”

Akbank skandalları gündemde yer alırken konuya ilişkin bir açıklama da gazeteci ve yazar Şamil Tayyar'dan geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Akbank yönetiminin kafayı yemiş olduğunu belirten Tayyar, şu ifadeleri kullandı:

Yüzbinlerce Vurgun Gündem Olmuştu: Akbank'tan Açıklama

“Bu Akbank yönetimi sahiden kafayı yemiş!

İçlerinde hiç mi aklıselim biri yok, inanılır gibi değil.

Şimdi de mağdurları tehdide başlamışlar. ​​​​​​​

Oturun işinizi düzgün yapın kardeşim, kamuoyunu ikna edin, tehdit edene kadar.

Bu arada BDDK niye el atmıyor mevzuya, onu da bilmiyorum.

Belki de şımarıklığın, küstahlığın bir sebebi de bu olsa gerek.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN