Bahçeli'den Davutoğlu'na övgü: Türkiye'nin zat-ı-alinizin birikimine bu dönemde çok ihtiyacı var

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na övgü dolu sözler sarf etti. Bahçeli, “Türkiye’nin birikiminize ihtiyacı var” diyerek, Davutoğlu’nun katkılarına vurgu yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Meclis resepsiyonunda bir araya geldi.

Devlet Bahçeli, dün gerçekleşen Meclis resepsiyonunda, yıllarca eleştirdiği birçok siyasetçiyle tokalaşmasıyla dikkat çekti. Bu an, siyasi arenada yaşanan dinamik değişimlerin bir yansıması olarak değerlendirildi.

"TELEVİZYONLARDA GÜZEL YORUMLAR YAPTINIZ"

Bahçeli’nin birçok konuşmasında “Serok Ahmet” diyerek sert sözlerle eleştirdiği Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na da övgü dolu sözleri dikkat çekti.

Bahçeli, Davutoğlu’nun Türkiye’nin mevcut durumuna önemli katkılarda bulunabileceğini ifade ederek, "Türkiye’nin zat-ı-alinizin bu dönemde çok önemli birikiminize ihtiyacı var" dedi.

Bahçeli’nin, Davutoğlu’nun Filistin konusundaki yorumları hakkında, "Televizyonlarda çok güzel yorumlarınız oldu, memnun oldum…" sözleri dikkat çekti.

Ayrıca, Bahçeli, merkez sağda birleşme çalışmalarıyla ilgili de "Takip ediyorum, tebrik ediyorum" dedi.

Bahçeli’nin geçmişte sert eleştirilerde bulunduğu Davutoğlu’na yönelik bu övgü dolu ifadeleri, siyasi iletişimdeki değişimi gözler önüne seriyor.

"BİRBİRİMİZİ KIRMIYORUZ İNŞALLAH"

TBMM’nin açılış oturumunda DEM Partililerle selamlaşması dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu tokalaşma için, “Yeni bir döneme giriyoruz, dünyada barışı isterken kendi ülkemizde barışı sağlamamız lazım” dedi.

Partisinin grup konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i sert dille eleştiren Bahçeli akşam verilen resepsiyonda ise, "Birbirimizi kırmıyoruz inşallah. Üzülme! Bazen siyaseten söylememiz gerekenler oluyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN