PUBG’nin papucunu dama atacak yeni oyun geliyor! PUBG’nin yapımcıları geliştirdi: Herkes indirmek için yarışacak

PUBG’nin papucunu dama atacak yeni oyun geliyor! PUBG’nin yapımcıları geliştirdi: Herkes indirmek için yarışacak

PUBG'nin pabucu dama atılacak! Öyle bir oyun geliyor ki... PUBG'nin yapımcıları tarafından geliştirildi! Herkes indirmek için yarışacak...

PC ve Xbox'ta büyük bir başarı elde eden Palworld, mobil oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Oyun dünyasında dikkat çeken bu yapım, şimdi Android ve iOS platformları için geliştiriliyor. Oyunun yapımcısı Pocketpair, Palworld’un mobil sürümünü hayata geçirmek için Krafton ile stratejik bir anlaşma yaptı.

PALWORLD MOBİL CİHAZLARA GELİYOR

Krafton Signs Agreement With Pockerpair to Bring Palworld to Mobile - Insider Gaming

Pocketpair, Palworld'u mobil platformlara taşımak adına Krafton ile önemli bir lisans anlaşmasına imza attı. Bu anlaşmaya göre Krafton'un alt kuruluşu olan PUBG Studios, oyunun mobil versiyonunun geliştirilmesinden sorumlu olacak. Çalışmalar kapsamında, Palworld'ün temel oynanış dinamikleri mobil cihazlara uyarlanacak. Mobil sürümde de "pal" adı verilen yaratıkların evcilleştirilmesi, savaşma ve hayatta kalma mekanikleri korunacak.

As rumoured, Krafton is indeed making a Palworld mobile game - Mobilegamer.biz

Pocketpair, Palworld markasını sadece oyunla sınırlı bırakmadı. Daha önce Sony Music Entertainment ve Aniplex ile ortaklık kurarak, oyunun evrenini peluş oyuncaklar gibi yan ürünlerle genişletmeyi hedefledi. Şu anda PC ve Xbox Series X/S platformlarında erişilebilir olan oyun, henüz PlayStation 5'te bulunmuyor.

Bu sırada Pocketpair’in Nintendo ile patent ihlalleri sebebiyle süren bir yasal mücadelesi de dikkat çekiyor. Krafton ile yapılan bu son anlaşma, Palworld’ün tüm platformlara yayılma hedefini açıkça gösteriyor. Ayrıca oyunun 0.3.9 güncellemesi de birçok yenilik getirerek oyuncuların ilgisini yeniden üzerine çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN