Trump, İsrail ve İran arasındaki gerilimi yorumladı: Okul bahçesinde kavga eden iki çocuğa benziyor

Trump, İsrail ve İran arasındaki gerilimi yorumladı: Okul bahçesinde kavga eden iki çocuğa benziyor

Eski ABD Başkanı Donald Trump, İsrail ve İran arasındaki artan gerilimi değerlendirirken, durumu "okul bahçesinde kavga eden çocuklar" şeklinde nitelendirdi.

Trump, Wisconsin eyaletinin Milwaukee kentindeki seçim kampanyası sırasında yaptığı konuşmada, İsrail ve İran arasındaki gerginliklere dikkat çekerek, önemli açıklamalarda bulundu. Yaşanan gerginliği, "Biraz okul bahçesinde kavga eden iki çocuğa benziyor," sözleriyle özetleyen Trump, gerilimin bir an önce çözülmesi gerektiğinin altını çizdi.

"BAZEN BIRAKIP NE OLACAĞINI GÖRMENİZ GEREKİYOR"

Trump, Wisconsin eyaletinin Milwaukee kentinde düzenlenen seçim kampanyasında konuştu.

Soykırımcı İsrail ve İran arasındaki gerilime işaret ederek "Olanlar çok kötü." diyen Trump, "Görünen o ki süreci tamamlamaları gerekiyor. Bu (durum) biraz okul bahçesinde kavga eden iki çocuğa benziyor." ifadelerini kullandı.

Trump, "Bazen bırakıp ne olacağını görmeniz gerekiyor. Ama bugün gördüğünüz, korkunç bir savaş. Nerede sona erecek?" şeklinde konuşarak, kendisi başkan olsaydı durumun bu şekilde olmayacağını savundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN