İran'dan sahte SMS'li siber saldırı: Saldırı bitti, sığınaklardan çıkabilirsiniz

İran'dan sahte SMS'li siber saldırı: Saldırı bitti, sığınaklardan çıkabilirsiniz

Füze saldırısı nedeniyle sığınaklarda olan İsraillilerin telefonlarına hava saldırısının sona erdiğini ve bölge sakinlerinin sığınaklardan çıkabileceğini belirten sahte mesajlar gönderildi.

İsrail ordusu İran’ın İsrail’e balistik füzeler ateşlediğini duyururken Tel Aviv ve birçok kentte sirenler çaldı. İsrail'in Demir Kubbe'si başarılı olamazken İran füzeleri birçok noktada hedeflere isabet etti.

Öte yandan İran, İsrail'e bir siber saldırı da düzenledi.

İran hükümetinin yarı resmi haber ajansı olan Mehr ajansı, Haaretz gazetesine atıfta bulunarak "İran, füze saldırısının yanı sıra İsrail’e yönelik siber saldırı da gerçekleştiriyor. İsrail telefonlarına hava saldırısının sona erdiğini ve bölge sakinlerinin sığınaklardan çıkabileceğini belirten sahte mesajlar gönderildi" şeklinde bir haber servis etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN