Sosyal medyada viral oldu! 5 saniyede farklı harfi bulan çok az kişi çıkıyor! Siz kaç saniyede bulacaksınız

Sosyal medyada viral oldu! 5 saniyede farklı harfi bulan çok az kişi çıkıyor! Siz kaç saniyede bulacaksınız

Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen bu test herkese heyecanlandırıyor. 5 saniyede farklı harfi bulan çok az kişi çıkıyor bulamayan ise küplere biniyor. Peki siz kaç saniyede bulacaksınız? Gelin hep birlikte testte geçelim.

Son zamanlarda dikkat çeken testler mutlaka karşınıza çıkmıştır. Bu testler ile Alzheimer gibi hastalıklar önlenebilirken zihninizi de geliştirebilirsiniz. Hafızanızı en iyi şekilde kullanabileceğiniz bu testler ile eş dost ile birlikte eğlencenin tadını da çıkarabilirsiniz. Resimde yer alan farklı harfi bulmak için yalnızca 5 saniyeniz bulunuyor. Derin bir nefes aldıktan sonra sayfayı birazcık aşağı doğru kaydırınız.

RESİMDEKİ GİZLİ HARFE ODAKLANIN

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf ile birlikte viral hale dönüşen bu test sizi bağımlısı yapacak. Sıra sıra dizilmiş S harfleri arasında gizlenmiş farklı harfi bulmak için yalnızca 5 saniyeniz bulunuyor. Farklı harfi bulan sevinçten havaları uçuyor. Süreyi hazırladıysanız haydi testte geçelim.

IQ turnusolü mantık bulmacası: Resimdeki S harfleri içinde saklı 5 sayısını 5 saniyede bulan dahi kabul ediliyor - Resim : 1

1…

2…

3…

4…

5…

Süreyi tamamladık.

Bu tür görsel zeka testleri sınırlarınızı zorlayarak farklı bir deneyim sunmaktadır. Bilişsel yetenekleri arttıran bu testler zaman zaman hafızanızı zorlasa da oldukça eğlenceli testler olarak görülüyor. Görseldeki farklı harfe bulamayanlar için testin cevabı aşağıda sizleri bekliyor.

CEVAP

IQ turnusolü mantık bulmacası: Resimdeki S harfleri içinde saklı 5 sayısını 5 saniyede bulan dahi kabul ediliyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN