'32 yıllık kariyerimin en büyük korkusu' diyerek konserini iptal etti! Sertab Erener hayranları şaştı kaldı

'32 yıllık kariyerimin en büyük korkusu' diyerek konserini iptal etti! Sertab Erener hayranları şaştı kaldı

Konserinin iptal edildiğini duyuran Sertab Erener, 32 yıllık kariyerinde en büyük korkusuyla baş başa kaldığını söyledi. İşte detaylar...

Sertab Erener, İzmir'de planlanan konserini, organizasyon şirketinin gerekli koşulları sağlayamaması nedeniyle iptal ettiğini duyurdu. Sputnik Türkiye'de yer alan habere göre, 60 yaşındaki şarkıcı, sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"32 YILLIK KARİYERİMİN EN BÜYÜK KORKUSU"

"Herkese merhaba, öncelikle bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm. 18 Eylül'de İzmir'de, biletleri hâlâ satışta olan konserimi, organizasyon şirketinin, konserin gerçekleşmesi için gerekli koşullar sağlayamamasından ötürü, iptal etmek zorunda kalıyorum. Yine aynı nedenlerden, temmuz ayından beri süregelen konser iptallerinin hiçbirisinin benimle ilgili olmadığını da söylemek isterim.

Çünkü sağlık problemleri dışında bir konseri iptal edip sizleri yarı yolda bırakmak 32 yıllık kariyerimin en büyük korkusudur. Bu yüzden bütün dinleyicilerimden özür dilerim. Pek yakında sizinle başka konserlerde buluşmak heyecanı ile. Sizi çok seviyorum anlayışınız için teşekkür ederim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN