Buruk'tan cezaya tepki!

Buruk'tan cezaya tepki!

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçıyla ilgili PFDK'ya sevk edilmesine tepki gösterdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Letonya ekibi Rigas ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk basın mensuplarına açıklama yaptı. Kendileri için önemli bir karşılaşma olduğunu söyleyen Buruk, "Rakibimize büyük saygı duyuyoruz. Önemli bir oyunculara sahipler. Taktiksel olarak ne yaptıklarını gördük. İyi savunma yapacak bir takım. Hedefimiz buradan kazanarak yolumuza devam etmek. Dinlendik, hazırlandık. Oyuncularımızla en iyisini yapacağız.

4-003.jpg

PFDK’ya sevki hakkında konuşan Okan Buruk, "Yine enteresan şeyler olmaya başladı. Hem benim hem Batshuayi’nin PFDK’ya sevklerimiz çok enteresan. Saha kenarında hakemle bir diyaloğum olsaydı hakem bana kart gösterirdi. Koridorda bir şey yok, dışarıda bir şey yok, saha içerisinde gördüğüm bir kart yok. Benim pazar günü aldığım bilgi, Fenerbahçe ve Beşiktaş yöneticilerinin bana ceza aldırmak için çaba sarf ettikleri. Buna çok inanmadım ama dün baktığımızda bu sevk açıklandı" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN