'20 yıl önceki hırsa hala sahibim'

'20 yıl önceki hırsa hala sahibim'

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi'nde Twente ile oynayacakları maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi 2. maçında Twente ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Her kulübün hedefleri olduğunu belirten Mourinho, " İspanya Ligi'ni Real Madrid ile kazanmak ve Fenerbahçe ile Türkiye Ligi'ni kazanmak arasında benim için fark yok. Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye gelme kararımdan pişman değilim. Tamamen yapmak istediklerime odaklıyım.

2.webp

20 yıl önceki hırsa hala sahibim. Fenerbahçe de hırsları olan bir takım. Burada hedeflerimize ulaşmak için içinde bulunduğumuz durumlar çok zor. Türk insanı ne demek istediğimi anlar" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN