İstanbul'un hemen yanı başında rüya gibi tatil fırsatı! Mavi bayraklı plajları gören Akdeniz Ege'den vazgeçiyor

İstanbul'un hemen yanı başında rüya gibi tatil fırsatı! Mavi bayraklı plajları gören Akdeniz Ege'den vazgeçiyor

Marmara bölgesinin göz bebeklerinden Kocaeli, ter temiz berrak denizleri ve mavi bayraklı plajlarıyla dikkat çekiyor. Yazın kavurucu sıcaklarında küçük bir kaçamak yaparak serinlemek isteyenlerin odak noktası olan Kocaeli, tatilciler için oldukça ideal bir seçenek oluyor. İşte, Kocaeli'ye gösterilen ilginin nedeni olan o plajlar...

Marmara Bölgesi'nin önemli sanayi ve ticaret merkezleri arasında yer almasıyla bilinen Kocaeli, aynı zamanda doğal ve temiz plajlarıyla da dikkat çekiyor. İstanbul'a yalnızca bir saatlik mesafede bulunan Kocaeli, uzun yol gitmeden tatil yapmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi oluyor.

İstanbul gibi bir şehre yakın olmasının avantajlarını yaşayan Kocaeli, şimdilerde resmen ziyaretçi akınına uğruyor. İşte, hem Türkiye'den hem dünyadan binlerce turisti ağırlayan Kocaeli'nin o meşhur plajları...

ALTINKEMER HALK PLAJI

altinkemer-plaji.jpg

Kocaeli Karamürsel'de yer alan Altınkemer Halk Plajı, kentin mavi bayraklı plajları arasında yer alıyor. Plaj misafirlerine ağaçların gölgesi altında dinlenme ve berrak denizin keyfini çıkarma fırsatı sunuyor. Girişleri ücretsiz olan plajda aynı zamanda şezlong, şemsiye, duş, tuvalet ve soyunma kabini hizmetleri de var.

KAPRİ PLAJI

kapri.jpg

Kocaeli'nin en sevilen plajlarının başında gelen Kapri, Kandıra'da yer alıyor. Etrafı kayalıklarla çevrili olan plaj berrak ve temiz deniziyle dikkat çekiyor. Şezlong, şemsiye, duş, tuvalet ve soyunma kabini hizmetinin verildiği plajda ayrıca kamp yapılacak alanlar da mevcut.

KEFKEN PLAJI

kefken.jpg

Yine Kocaeli Kandıra'da bulunan plaj, kamp ve deniz tutkunları için ortak alan oluyor. Hem kumlu hem de kayalıklı alanlara sahip olan plajda; şezlong, şemsiye, duş, tuvalet ve soyunma kabini hizmetleri mevcut.

CEBECİ PLAJI

cebeci.jpg

Kocaeli Kandıra'daki bir başka plaj olan Cebeci Plajı, mavi bayraklı plajlardan diğeri. İncecik kumlardan oluşan kumsalıyla ve berrak deniziyle dikkat çeken plajda yürüyüş yapabilir, yeşil doğanın keyfini çıkarabilir ve dilediğiniz kadar yüzebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN