Faizi fazla diye kredi çekemeyenler o bankaların önünde kuyruk olacak! 8 bankadan faizsiz kredi müjdesi

Faizi fazla diye kredi çekemeyenler o bankaların önünde kuyruk olacak! 8 bankadan faizsiz kredi müjdesi

Faizi yüksek diye kredi çekemeyenler, o bankaların önünde kuyruk olacak! 8 bankadan faiz müjdesi! Vatandaş rahat nefes alacak...

Bankalar, Haziran ayında faizsiz kredi kampanyalarını güncelledi ve yeni avantajlar sundu. Yenilenen kampanyalar kapsamında kredi limitleri 30.000 TL'ye kadar çıkarıldı.

İnternet üzerinden başvuru yaparak kredi veya nakit avans kullanma imkanı sunan bankalar, müşterilerine sıfır faizle kredi fırsatı tanıyor. Başvuruların ardından hızla değerlendirilip onaylanan krediler, müşterilerin hesaplarına anında geçiyor. Bu süreçte, kredi notu da kredi limiti ve kullanılabilir nakit avans miktarını belirlemede önemli bir faktör olarak dikkat çekiyor.

FAİZSİZ KREDİ FIRSATLARI

Garanti Bankası 1.3 milyar dolar kaynak temin etti | Ekonomi Haberleri

Öne çıkan bankalar arasında AKBANK, 10.000 TL'ye kadar 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 20.000 TL'ye kadar 3 ay vadeli taksitli avansı %0 faizle sunarken, ALBARAKA ise yeni müşterilere özel vade farksız 15.000 TL finansman imkanı sağlıyor. GARANTİ BBVA ise 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunarken, ENPARA ve QNB FİNANSBANK da sırasıyla 10.000 TL ve 15.000 TL'ye kadar %0 faizli kredi seçenekleri sunuyorlar.

ING, Turuncu Ekstra programı kapsamında müşterilerine aylık 3.250 puan toplama şartıyla 5.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sağlarken, TÜRKİYE İŞ BANKASI da yeni müşterilere özel olarak 25.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN