Merakla beklenen Farming Simulator 25 ön siparişe açıldı! Fiyatı duyan kapış kapış alacak: İşte çıkış tarihi

Merakla beklenen Farming Simulator 25 ön siparişe açıldı! Fiyatı duyan kapış kapış alacak: İşte çıkış tarihi

Oyunseverlerin merakla beklediği Farming Simulator 25 ön siparişe açıldı! Fiyatını duyan kapış kapış alacak! İşte oyunun çıkış tarihi...

GIANTS Software, merakla beklenen simülasyon oyunu Farming Simulator 25'i resmi olarak duyurdu. Oyun, 12 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PC (Steam, Epic Games Store) ve Mac platformlarında piyasaya sürülecek.

YENİLİKLERLE DOLU BİR DENEYİM

Farming Simulator 25: Crops, Animals, Maps, dynamic terrain, release date. You will know everything!

Farming Simulator 25, serinin hayranlarını heyecanlandıracak birçok yenilikle geliyor. Oyunda genişletilmiş oynanış mekanikleri, yeni mahsuller ve hayvanlar gibi pek çok ek özellik bulunuyor. Türkçe dil desteği sunan oyun, kullanıcıların yerel dilde keyifli bir deneyim yaşamasını sağlayacak.

ÇEŞİTLİ MANZARALAR VE RAHATLATICI ORTAMLAR

Oyunda, Doğu Asya'nın eşsiz manzaralarından Kuzey Amerika'nın geniş açık alanlarına kadar uzanan çeşitli ortamlar keşfedilebiliyor. Göller, nehirler ve yeşil tarlalar gibi doğal güzellikler, oyunculara rahatlatıcı bir simülasyon deneyimi sunuyor.

TEK VE ÇOK OYUNCULU MOD SEÇENEKLERİ

Tek başına veya çok oyunculu modda arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz Farming Simulator 25, 20'den fazla ürün seçeneğiyle tarım yapma imkanı sağlıyor. Yeni teknoloji yükseltmeleri ve yenilenmiş fizik özellikleri, oyuncuların stratejik hamlelerinin oyunun dünyasına nasıl etki edeceğini gösteriyor.

FİYATLAR VE ÖN SİPARİŞ BİLGİLERİ

Aşırı Gerçekçi Çiftlik Oyunu: Farming Simulator 25 Sistem Gereksinimleri - Tamindir

Oyun şu anda ön siparişe açılmış durumda. Türkiye fiyatları platformlara göre değişiklik gösteriyor:

  • Epic Games Store: 699 TL
  • Microsoft Store: 135 TL
  • Xbox: 240 TL
  • PlayStation: 1.499 TL

Farming Simulator 25, Türkçe dil desteği ve zengin içerikleriyle tarım simülasyonu severlerin beğenisini kazanacak gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN