PlayStation kullanıcılarına müjde! Temmuz ayının ücretsiz oyunları duyuruldu

PlayStation kullanıcılarına müjde! Temmuz ayının ücretsiz oyunları duyuruldu

PlayStation kullanıcılarına müjde! PS Plus Temmuz ayı ücretsiz oyunları duyuruldu! Hangi oyunlar ücretsiz olacak? İşte ayrıntılar...

Sony'nin popüler abonelik hizmeti PlayStation Plus, Temmuz 2024 için kütüphanesine eklenecek yeni oyunları duyurdu. Bu hizmet, PS Plus Essential, Extra ve Deluxe olmak üzere üç farklı katmana ayrılıyor ve her ay kullanıcılarına yeni oyunlar sunmaya devam ediyor.

PS PLUS TEMMUZ 2024 OYUNLARI

resim-2024-06-27-011213843.png

Temmuz ayında PS Plus Essential aboneleri için üç yeni oyun ücretsiz olarak erişime açılacak. Bu ayın oyunları Borderlands 3, NHL 24 ve Among Us olacak. Bu oyunlar 2 Temmuz Salı gününden 1 Ağustos'a kadar indirilebilir olacak.

YENİ OYUNLAR VE SON ERİŞİM TARİHLERİ

resim-2024-06-27-011310752.png

Mart ayında PS Plus Essential kütüphanesine eklenen SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake, AEW Fight Forever ve Streets Of Rage 4 oyunlarını henüz indirmediyseniz, 2 Temmuz'a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Temmuz ayında ise Borderlands 3, NHL 24 ve Among Us oyunlarıyla keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

  • Borderlands 3 | PS4, PS5
  • NHL 24 | PS4, PS5
  • Among Us | PS4, PS5

GENSHIN IMPACT İÇİN ÖDÜLLER

Genshin Impact Will Receive Major TCG Update This Month

Temmuz ayında PlayStation Plus üyelerine özel olarak Genshin Impact için bazı oyun içi ödüller de sunulacak. Bu özel paket, 16 Temmuz'da PlayStation Store'da satışa sunulacak ve üyeler tarafından indirilebilecek.

PS PLUS EXTRA VE DELUXE OYUNLARI

Temmuz ayında PS Plus Essential katmanına eklenen oyunların yanı sıra, PS Plus Extra ve Deluxe katmanlarına eklenecek oyunlar da yakında açıklanacak. Bu oyunlar hakkında detaylı bilgi almak için Sony'nin resmi duyurularını takip edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN