İstanbul'da yaşayanlar dikkat! 75 gün boyunca sürecek: En yoğun metrobüs durağında çalışma başlıyor

İstanbul'da yaşayanlar dikkat! 75 gün boyunca sürecek: En yoğun metrobüs durağında çalışma başlıyor

İstanbul’un en işlek durağında çalışma başlıyor! İstanbul'da yaşayanlar dikkat! O yolu kullanacak olanlara duyuruldu! 75 gün boyunca sürecek. Özel araç kullananları etkileyecek. En yoğun metrobüs durağında çalışma başlıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi son duyurusuyla şehrin en yoğun metrobüs istasyonlarından birinde çalışma başlanacağını duyurdu. Çalışmalar 75 gün boyunca devam edecek.

İstanbul’un yoğun metrobüs hatlarından biri olan Yenibosna’da, yeni bir yaya üst geçidinin inşasına başlanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, inşaat süreci 75 gün sürecek ve bu süre zarfında D-100 Karayolu ile yan yollarında şerit daraltma çalışmaları gerçekleştirilecek.

75 GÜN SÜRECEK ÜST GEÇİT İNŞAATI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenibosna Metrobüs İstasyonu’na bağlantı sağlayan yeni yaya üst geçidi inşaatına başlıyor. Belediye yetkilileri, bu inşaatın 75 gün süreceğini ve çalışmaların bugün itibarıyla başlayacağını duyurdu.

ŞERİT DARALTMA UYGULAMALARI

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, inşaat süresince D-100 Karayolu’nun Edirne ve Ankara yönlerinde tek şerit daraltma uygulamasına gidilecek. Ayrıca, bölgedeki yan yollarda da her iki yönde tek şerit daraltma yapılacağı belirtildi. Bu uygulamalar, trafik akışını etkileyecek ve sürücülerden dikkatli olmaları istendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN