Mansur Başkan’dan önemli duyuru! Ankaralılar sakın inanmayın! Hiçbiri gerçek değil

Mansur Başkan’dan önemli duyuru! Ankaralılar sakın inanmayın! Hiçbiri gerçek değil

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu kez tüm Ankaralıları uyardı. Bunun da sahtesini yaptılar. Mansur Yavaş sahtekarlara karşı dikkatli olun çağrısında bulundu.

Teknolojinin hayatımıza dahil olması ile birlikte tehlikelerde hızla büyümeye başladı. Son yıllarda yapay zeka ile birlikte pek çok farklı alanda yenilikler yapılırken sahtekarların da önü açılmış oldu. Gerek ses gerekse görüntü olarak pek çok farklı alanda etkisini gösteren Yapay Zeka Bu kez de hedefine Mansur Yavaş'ı aldı.

MANSUR YAVAŞ'TAN ÖNEMLİ DUYURU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yapay zekanın hedefi oldu. Sesinin taklit edildiği ve görüntüsünün kullanıldığı sahte reklamlar hızla yayılırken bu durumun tespit edilmesi ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş vatandaşlara uyardı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda tüm vatandaşlar uyarıldı.

Vatandaşları ağlatmak üzere yapılan video reklamların gerçekte hiçbir ilgisi olmadığı aktarılırken bu tarz art niyetli girişimlere itibar edilmemesi gerektiğinin de altı çizildi.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN