Oyunculara müjde! Steam yaz indirimleri başlıyor! Sayılı saatler kaldı

Oyunculara müjde! Steam yaz indirimleri başlıyor! Sayılı saatler kaldı

Oyuncuların dört gözle beklediği Steam yaz indirimleri başlıyor! Sayılı saatler kaldı: Dev indirimler sizi bekliyor...

Steam, 2024 Büyük Mevsimsel İndirim kampanyası kapsamında merakla beklenen yaz indirimlerinin tarihlerini resmen duyurdu. Yılın en büyük fırsatlarının sunulacağı bu iki haftalık dönemde, birçok farklı kategorideki oyunlarda büyük indirimler yapılacak. Peki, Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor?

STEAM YAZ İNDİRİMLERİ BAŞLIYOR (STEAM İNDİRİM TARİHLERİ)

2024 yaz sezonu indirimlerinin başlangıç tarihi belli oldu. Steam, 27 Haziran 2024 tarihinde büyük mevsimsel indirimlerini başlatacak ve bu dev kampanya 11 Temmuz 2024 tarihine kadar sürecek. Bu süre zarfında, oyunseverler istek listelerindeki oyunları çok daha uygun fiyatlarla satın alma şansına sahip olacaklar.

resim-2024-06-27-010743969.png

Steam'in yaz indirimleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da geniş bir oyun yelpazesinde büyük indirimler sunacak. Aksiyon, macera, RPG, strateji gibi pek çok türde oyun, kullanıcıların beğenisine sunulacak indirimlerle erişilebilir olacak. İstek listelerinizde bulunan oyunlar, indirime girdiklerinde size uygun fiyatlı bir yol sunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN