Düğün rezervasyonunu iptal etmeyen salona kurşun yağdırdı

Pendik'te düğün salonuna gelen bir kadın, salon sahipleri ile görüşerek düğün rezervasyonunu iptal etmek istedi. Salon sahipleri bu işlem karşılığında kadından ücret talep edince kadın, durumu erkek arkadaşına anlattı. Kadının erkek arkadaşı salon sahipleri ile görüştü. Tarafların birbiriyle tartışması sonrasında kadının erkek arkadaşı tabancayla salona ateş açtı. Ölü ya da yaralının olmadığı olayda kurşunların isabet ettiği düğün salonunda ve park halindeki 2 araçta hasar oluştu.

İstanbul Pendik'te düğün rezervasyonunu iptal etmek isteyen çift ile salon sahipleri arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi sonunda düğün salonunun önüne gelen kadının nişanlısı salona kurşunlar yağdırdı.

İstanbul Pendik Esenler Mahallesi' Bora Sokak üzerinde meydana gelen olayda iddiaya göre düğün salonuna gelen kadın, salon sahipleri ile görüşerek rezervasyonunu iptal etmek istedi. Salon sahipleri ise rezervasyonunu iptal etmek isteyen kadına iptal işlemi karşılığında belli bir ücret ödemesi gerektiğini söyledi.

sal.jpg

Kadının durumu evleneceği kişiye anlatması sonrası salona gelen kişi ile salon sahibi arasında tartışma çıktı. Kadının nişanlısı tartışmanın büyümesi üzerine tabancayla salona ateş açtı. Ölü ya da yaralının olmadığı olayda kurşunların isabet ettiği düğün salonunda ve park halindeki 2 araçta hasar oluştu.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri saldırıda çifti yakalayarak gözaltına aldı. Ekipler, sokağın giriş ve çıkışını şeritle kapatarak incelemede bulundu. İncelemelerde, yerde çok sayıda kovan olduğu görüldü. Saldırıda bulunan kişinin salona ateş açtığı anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN