Şifasını duyan sabah aç karnına yutuyor! İkisini karıştıran o derde derman oluyor

Şifasını duyan sabah aç karnına yutuyor! İkisini karıştıran o derde derman oluyor

Doğal ürünlerin vücuda sağladığı şifalar uzmanlar tarafından da sık sık dile getiriliyor. Yalnızca ilaç tedavisi değil gıdalarla da vücuda ek takviyelerle de vücuda katkı sağlayabilirsiniz. Hemen hemen her evde bulunan o iki malzemeyi karıştıran derdine derman oluyor. İşte tüm detaylar…

Sağlık problemi yaşayan kişiler ilaç takviyelerinin yanı sıra doğanın sunmuş olduğu doğal mucizelerden de yararlanmak istiyor. Uzmanlar farklı hastalıklara farklı ürünlerin iyi geldiğini açıklarken demir eksikliği bulunanlar sıklıkla bu ürünleri tüketiyor. Her evde bulunan iki malzemeyi karıştırarak vücudunuzu baştan aşağı şifalandırabilirsiniz. İşte tüm detaylar…

TAHİN VE LİMONU KARIŞTIRIN

Antioksidan açısından son derece zengin bir ürün olan tahin düzenli tüketilmesi durumunda oldukça faydalı bir ürün olarak hayatımızın içerisinde yer alıyor. Bunun yanı sıra C vitamini açısından güçlü bir etki sağlayan limon ise bağışıklık sistemini güçlendirmektedir. Vücudu hastalıklara karşı koruyan limonun tahin ile birleşmesi ortaya muhteşem bir etki çıkarıyor. Tahin ve limon insan vücuduna ayrı ayrı da fayda sağlarken bir araya geldiğinde bambaşka bir şifa kaynağı ortaya çıkıyor.

Sabahları aç karnına 1 kaşık yiyende o sorundan eser kalmıyor. Tahinin içerisine birkaç damla damlatmanız yeterli. Tahin limon karışımının faydaları nelerdir?

LİMON VE TAHİN FAYDALARI NELERDİR?

Tahinin içeriğinde bulunan bileşenler ile birlikte vücudun demir üretimi sağlanmaktadır. C vitamini açısından zengin bir ürün olarak bilinen limon ise demir bileşeninin vücuda tutarak etkisini iki kart artırmaktadır. Tahin ve limon karışımını tüketen kişiler kansızlık problemine de çözüm buluyor.

Tahin ve limon karışımının birlikte tüketilmesi antioksidan açısından oldukça güçlü bir kaynaktır. Vücuttaki serbest radikallerle savaşan bu ülkede kanser oluşumunun da önüne geçiyor. Sabahları aç karnına tüketilen tahin ve limon günlük enerjinizi en üst seviyeye taşırken vücutta biriken toksinleri de dışarı atmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN