Narin’in cesedinin taşındığı otomobil kameraya takılmış

Narin’in cesedinin taşındığı otomobil kameraya takılmış

Diyarbakır'da meydana gelen ve büyük yankı bulan Narin Güran cinayetiyle ilgili yeni bir delil ortaya çıktı. İtirafçı N.B.'nin, cinayetten sonra Narin'in cesedini taşıdığı iddia edilen aracının, havadan yapılan arama çalışmaları sırasında görüntülendiği öğrenildi.

Diyarbakır'da yaşanan ve tüm Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Cinayeti itiraf eden N.B.'nin, Narin'in cansız bedenini taşıdığı iddia edilen aracının havadan yapılan aramalarda kameraya yansıdığı ortaya çıktı.

Bilindiği gibi, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili olarak N.B. isimli şüpheli gözaltına alınmış ve cinayeti işlediğini itiraf etmişti. İtirafçı, Narin'in cansız bedenini, amca Salim Güran'dan aldığını ve kendi aracıyla taşıdığını söylemişti.

Yapılan geniş çaplı arama çalışmalarında, İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait bir helikopter tarafından havadan alınan görüntülerde, N.B.'nin kullandığı kırmızı renkli otomobilin, olay yerinin yakınlarında park halinde olduğu tespit edildi. Bu görüntüler, itirafçının ifadesini doğrular nitelikte.

25 Ağustos’ta İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait helikopter tarafından alınan görüntülerde, N.B.'nin Salim Güran’ın otomobilinden aldığı Narin’in cesedini taşıdığı kırmızı otomobilin mahallede park halinde olduğu görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN