Çanakkale’de kaybolan 12 yaşındaki çocuk bulundu

Çanakkale’de kaybolan 12 yaşındaki çocuk bulundu

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde 12 yaşındaki bir çocuk, evinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Arama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken küçük çocuk, 15 saat sonra evinden 7 kilometre uzaklıkta Bozalan mevkiinde bulundu.

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Pınarbaşı köyünde yaşanan kayıp olayı, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. 12 yaşındaki Resul Guliyef, evinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Küçük çocuğu bulmak için başlatılan arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çocuklarının eve geri dönmediğini gören kederli aile durumu 112 Acil Servis Hattı’na bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, AFAD ve UMKE ekibi sevk edildi.

Köy girişindeki kameralar incelendiğinde, 12 yaşındaki Resul’ün köyden çıkış yaptığı belirlendi.

Geniş çaplı yapılan arama çalışmalarında bölgedeki ormanlık alanlar taranırken, evler ve iş yerleri tek tek kontrol ediliyor.

15 SAAT SONRA BULUNDU

Köyde bulunan güvenlik kameraları tek tek incelendi. Resul’ün en son, köy çıkışında bulunan güvenlik kamerasına takıldığı görüldü. 12 yaşındaki çocuk için 15 saat sonra sevindirici haber geldi. Resul, evinden 7 kilometre ileride Bozalan mevkiinde bir köylünün traktörü ile seyahat ederken bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN