Narin'in iki katilini açıkladı! İsimlerini duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız: Ünlü gazeteciden olay açıklama

Narin'in iki katilini açıkladı! İsimlerini duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız: Ünlü gazeteciden olay açıklama

Türkiye’nin konuştuğu Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Herkes, 8 yaşındaki Narin’e kimin kıydığını merak ederken katille ilgili ünlü gazeteciden olay açıklama geldi. İşte, ünlü gazetecinin Narin’in katillerini açıkladığı o paylaşımı ve detayları…

ESMAGÜL KOÇAK

Narin Güran cinayeti, Türkiye’yi derinden sarsan ve birçok aile bireyini zan altında bırakan karmaşık bir olay olarak gündeme geldi. 8 yaşındaki Narin, Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra, cesedi çuval içinde dere kenarında bulundu. Olayın ardından yapılan soruşturma, aile üyelerinin cinayetle ilişkili olabileceğini ortaya koydu. Cinayetle ilgili en dikkat çeken itiraf, muhtar Salim Güran'ın Narin’in cansız bedenini köylü Nevzat Bahtiyar’a yok etmesi için verdiği yönünde oldu. Nevzat Bahtiyar, cesedi yok etmesi karşılığında 200 bin TL teklif edildiğini söyledi ve cesedi dere kenarına götürdüğünü itiraf etti. Bu süreçte amcalar, babalar ve diğer aile üyelerinin de olaya karıştığına dair iddialar araştırılmaya devam ediyor.

narinin-katili-kim-1.jpg

Gazeteci Çetiner Çetin’in sosyal medya paylaşımında da belirttiği gibi, olayın örtbas edilme girişimi dikkat çekici. Özellikle Narin’in ağabeyi Enes'in üzerindeki ısırık izi ve gözündeki morluk gibi detaylar, aile içindeki şiddet ve işkenceyi işaret ediyor. Bu gelişmeler, aile bireylerinin cinayeti örtbas etmeye çalıştığına dair şüpheleri artırıyor ve geniş çaplı bir soruşturma yürütülüyor​.

NARİN'İN KATİLLERİ O İKİ İSİM!

İşte Çetin'in katilleri açıkladığı o paylaşımı:

8 yaşındaki Narin’in katili kardeşi Enes ve kuzeni! Anne, Amca Salim’i üç kez arayıp yardım istedi. Amca, cesedi köyün kirli işlerinde kullandığı Nevzat’a teslim etti. Baba, amcalar, halalar ve yenge Maşallah her şeyi biliyordu! Enes’in kolundaki ısırık izinin annesine, gözündeki morluğun ise amcasının tepkisine ait olduğu tahmin ediliyor. Bir ailenin cinayeti örtbas etmesine izin verilemez! Hepsi adalet önünde hesap vermeli!

narinin-katili-kim.jpg

Bu cinayetle ilgili gerçeklerin gün yüzüne çıkması ve sorumluların adalet önünde hesap vermesi için halkın ve medyanın dikkatini çeken bu olayın daha da derinleşmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN