Mehmet Uslu kimdir? Mehmet Uslu neden öldü, hastalığı nedir?

Mehmet Uslu kimdir? Mehmet Uslu neden öldü, hastalığı nedir?

Mehmet Uslu kimdir? Mehmet Uslu neden öldü, hastalığı nedir? sorularının yanıtını merak edip araştıranlar için derledik. İşte oyuncu Mehmet Uslu'nun hayatına ve hastalığına dair detaylar...

Mehmet Uslu neden öldü, hastalığı nedir? sorularının yanıtı yazımızda. ayrıca merak edenler için  'Mehmet Uslu kimdir?' sorusunun detaylı yanıtı. Dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Söz dizisinin Albay'ı Mehmet Uslu'nun ölümü sevenlerini üzdü. 2 gün önce hastaneye kaldırılan oyuncu hakkındaki her şey yazımızda..

57 yaşındaki dizi ve sinema oyuncusu Mehmet Uslu, 2 gün önce rahatsızlanarak İstanbul Maltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Akciğer kanseri ile savaşan oyuncu Mehmet Uslu dün gece saat 23:00'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Oyuncu Mehmet Uslu, en son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan 'Söz' dizisinde 'Albay' karakteriyle ekranda yer almıştı.

MEHMET USLU NEDEN ÖLDÜ? 

Oyuncu Mehmet Uslu dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Oyuncu Mehmet Uslu Akciğer kanseriyle mücadele ediyordu.  Mehmet Uslu (57), dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 'Fatmagül’ün Suçu Ne?' dizisinin 'Rıfat'ı olarak da bilinen Mehmet Uslu, en son Star TV ekranlarında yayınlanan 'Söz' dizisinde 'Albay' karakteriyle ekranda yer almıştı.

Mehmet Uslu'nun cenazesi bugün memleketi Akşehir'e gidecek ve yarın, Akşehir'de son yolculuğuna uğurlanacak.

18-09/30/mehmet-uslu.jpg

MEHMET USLU KİMDİR?

24 Nisan 1961 tarihinde dünyaya gelen dizi ve sinema oyuncusu Mehmet Uslu, çok sayıda sevilen dizide önemli roller üstlendi. Mehmet Uslu, 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin Rıfat'ı olarak biliniyordu.
'Arka Sıradakiler' dizisinde 'Noyan', 'Gece Gündüz' dizisinde 'Kenan', 'Küçük Kadınlar' dizisinde 'Kadir', 'Fatih Harbiye' dizisinde 'Selim', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde 'Rıfat' karakterlerine hayat vermişti.

 


18-09/30/mehmet-uslu-akciger-kanseri.jpg

 

AKCİĞER KANSERİ NEDİR?

Akciğerlerde anormal hücrelerin kontrolsüz olarak çoğalması sonucu bir kitle (tümör) oluşturması ile başlıyor. Burada oluşan kitle öncelikle bulunduğu ortamda büyüyor, daha ileriki aşamalarda ise çevre dokulara veya dolaşım yoluyla uzak organlara (karaciğer, kemik, beyin, vb) yayılarak hasara yol açıyor.

Akciğer kanserine neden olan sebepler arasında, sigara, asbest, hava kirliliği ve genetik yatkınlık yer almaktadır.

AKCİĞER KANSERİNİN NEDENLERİ

Sigara içmek, hem sigara içenlerde hem de sigara dumanına maruz kalan insanlarda akciğer kanserlerinin çoğuna neden olur. Ancak akciğer kanseri, sigara içmeyenlerde ve sigara dumanına uzun süre maruz kalmayanlarda da ortaya çıkar. Bu durumlarda, akciğer kanserinin açık bir nedeni olmayabilir.

AKCİĞER KANSERİNİN BELİRTİLERİ

Akciğer kanseri tipik olarak en erken evrelerinde belirti ve semptomlara neden olmaz. Akciğer kanserinin belirtileri ve semptomları genellikle sadece hastalık ilerlediğinde ortaya çıkar.

Akciğer kanserinin belirtileri ve semptomları şunları içerebilir:

– Geçmeyen öksürük

– Kan tükürmek

– Nefes darlığı

– Göğüs ağrısı

– Ses kısıklığı

– Sebepsiz kilo kaybı

– Kemik ağrısı

– Baş ağrısı

– Yorgunluk ve halsizlik

– Yutma güçlüğü

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN