Meteoroloji yeni verileri yayınladı! Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklık artıyor mu? İşte 27 Ağustos Türkiye geneli hava durumu

Meteoroloji yeni verileri yayınladı! Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklık artıyor mu? İşte 27 Ağustos Türkiye geneli hava durumu

Milyonlarca vatandaş günlük hava durumunu araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü 27 Ağustos verilerini paylaştı. Peki bugün hava nasıl olacak? Sıcaklıklar artacak mı? Bugün yağmur var mı? İşte 27 Ağustos Salı Türkiye geneli hava durumu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu tahminlerine göre, Türkiye'nin birçok bölgesinde parçalı bulutlu hava koşulları etkili olacak. Marmara, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri ve Karadeniz bölgelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle İstanbul ve Kocaeli çevresinde kuvvetli yağışlar yaşanabilir. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik öngörülmüyor, ancak rüzgar güney ve doğu bölgelerde hafif ve orta kuvvette esecek.

hh.jpg

BÖLGESEL HAVA DURUMU DETAYLARI

Marmara Bölgesi: Bölge genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak. Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. İstanbul ve Kocaeli çevresinde kuvvetli yağışlar görülebilir. Sıcaklıklar İstanbul’da 31°C, Kocaeli’de 32°C civarında seyredecek.

Ege Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Öğle saatlerinden sonra iç kesimlerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. İzmir’de sıcaklık 32°C, Manisa’da ise 34°C olacak.

Akdeniz Bölgesi: Bölgenin iç kesimleri ve İskenderun Körfezi çevresinde öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Antalya’da hava sıcaklığı 32°C, Adana’da ise 35°C olacak.

h.jpg

İç Anadolu Bölgesi: Parçalı ve yer yer çok bulutlu hava koşulları etkili olacak. Kuzeybatı ve güney kesimlerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Ankara ve Çankırı’da sıcaklıklar sırasıyla 31°C ve 32°C olacak.

Karadeniz Bölgesi: Bölgenin iç kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sinop ve Düzce çevrelerinde bu yağışların etkisi artabilir. Bolu’da sıcaklık 28°C, Zonguldak’ta ise 27°C olacak.

Doğu Anadolu Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Erzurum’da sıcaklık 28°C, Malatya’da ise 35°C olacak.

hava-kapak.jpg

Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Az bulutlu ve açık hava koşulları geçerli olacak. Sıcaklıklar Diyarbakır’da 38°C, Şanlıurfa’da ise 36°C olarak ölçülecek.

Kuvvetli Yağış Uyarısı: Kocaeli'nin kuzey kesimleri ve İstanbul'da beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olunması gerekiyor. Özellikle bu bölgelerde ani sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmak önem taşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN