Kirasını ödeyemedi, evden çıkarıldı: 12 gündür bahçede yatıp, cami tuvaletini kullanıyor

Kirasını ödeyemedi, evden çıkarıldı: 12 gündür bahçede yatıp, cami tuvaletini kullanıyor

Antalya'da 39 yaşındaki Sibel Baykara, yaşadığı dairenin kirasını ödeyemediği gerekçesiyle icra yoluyla evden atıldı. Baykara 12 gündür bahçede yatarak cami tuvaletini kullanıyor.

Antalya'da bir yıldır oturduğu evin kirasını tedavi gördüğü için 3 ay ödeyemeyen Sibel Baykara icra yoluyla evden atıldı. 12 gündür bahçedeki eşyalarının arasında uyuyan, komşularının yemek verdiği Baykara, "Sokakta kaldım, mahalle camisinin tuvaletini kullanıyorum" dedi.

yeni-proje-3.jpg

Eşinden ayrı 2 çocuğuyla birlikte yaşayan Baykara, oturduğu ev için mülk sahibine 7 bin 500 lira kira ödedi. Bir yılı dolan Baykara'nın kirası, 8 bin 750 lira oldu. 3 ay önce rahatsızlanan ve tedavi sürecinde çalışamayan Baykara, bu süreçte kirasını ödeyemedi. Kiracısını telefonla arayan Mahmut A., evi en hızlı şekilde tahliye etmesini söyledi.

yeni-proje-4.jpg

KOMŞULARI YEMEK VERİYOR

Kirasını çalışamadığı için ödeyemediğini ancak en kısa sürede toplu şekilde ödeme yapacağını söyleyen Baykara'yı dinlemeyen ev sahibi, mahkemeye başvurarak evin tahliye sürecini başlattı. 12 gün önce eve gelen icra memurları, eşyaları dışarı çıkartıp evi tamamen boşalttı. 2 çocuğuyla sokakta kalan Sibel Baykara, eşyalarını daha önce oturduğu apartmanın bahçesine istifleyip, geceleri kanepede uyuyor. Çocuklarını babalarına gönderen Sibel Baykara'ya komşuları yemek veriyor

'SOKAKTA YAŞIYORUM ARTIK'

Tuvalet ihtiyacı için yakındaki caminin tuvaletini kullandığını, komşularının gece başına bir şey gelmemesi için yanında beklediğini anlatan Sibel Baykara, "Sokakta yaşıyorum artık. Komşularım sağ olsun bir an yalnız bırakmıyor, yemek veriyorlar. Mahallenin camisinin tuvaletini kullanıyorum. Ev sahibime 'Çıkarma beni kira artışına gideceksen de karşılarım' demiştim ama yakınının geleceğini söyledi ve bir anda çıkarttı" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN