Haluk Levent'ten Polonez işçilerine destek: Birlikte şarkı söylediler

Haluk Levent'ten Polonez işçilerine destek: Birlikte şarkı söylediler

Çatalca Belediyesi'nin bu yıl 23'üncüsünü düzenlediği Erguvan Festivali'nin ilk gününde sahne alan Haluk Levent, sendikaya üye oldukları gerekçesiyle işten çıkarılan Polonez işçileriyle birlikte sahneye çıkarak şarkı söyledi.

Çatalca Belediyesi tarafından bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Erguvan Festivali'nin ilk gününde sahne alan Haluk Levent, sendikaya üye oldukları gerekçesiyle işten çıkartılan Polonez işçileriyle birlikte sahneye çıktı. İşçilerle birlikte şarkı söyleyen Haluk Levent, "İşverenle görüşüyoruz. Umarım yardımımla güzel sonuçlanır. Herkes işine döner. Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım" dedi.

Haluk Levent, konserin ilerleyen saatlerinde Çatalca'daki Polonez fabrikasında, sendikaya üye oldukları gerekçesiyle işten çıkartılan ve 17 Temmuz'dan bu yana eylemde olan Polonez işçileriyle birlikte sahneye çıktı. Levent, 'Mendili eline mendil verdim geline' adlı türküyü işçilerle birlikte söyledi.

"ELİMDEN NE GELİYORSA YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM"

Levent, "Geçen hafta Çatalca'ya geldim. Polonez işçilerinin grevi vardı. İşverenle görüşüyoruz. Umarım yardımımla güzel sonuçlanır. Herkes işine döner. Her zaman bir uzlaşmacı olmaya çalışıyorum. Onlar da benim konserimi ziyaret etmişler. Aslında çoğu zorda. Burada oynamamızın nedeni daha çoşkuyu atmak. Çok teşekkür ediyorum. Yakından ilgileneceğim. Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım" diyerek işçileri alkışlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN