Çağlar Tağcı’nın ‘astral yolculuğu’ şimdi Londra’da

Çağlar Tağcı’nın ‘astral yolculuğu’ şimdi Londra’da

Çağdaş soyut sanatın genç temsilcilerinden Çağlar Tağcı’nın eserleri, Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle dünyanın en önemli müzelerinden birisi olan Londra Natural History Museum’da düzenlenen özel bir baloyla Londralı sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

‘Multiverse’ isimli sergi, çalışmaları uluslararası sanat arenasında dikkat çeken sanatçnın Londra’nın seçkin galerilerinden biri olan Miart Gallery London’un sanatçıları arasına katılmasının peşinden geldi. Tağcı’nın ‘Multiverse’’ serisindeki eserleri Kasım sonuna kadar Londralı sanatseverlerle buluşacak.

Sanatçının bir sonraki sergisi ‘Genesis’ ise, 5-10 Aralık’ta dünyanın en prestijli sanat fuarlarından birisi olan Context Art Miami’de Gama Art Gallery standında olacak. Sanatçı işlerinde; “astral keşif yolculuğum” diye adlandırdığı, zihninde oluşan düşünce ve kurgulardan yarattığı kendi evrenini soyut çalışmalarıyla tuvale yansıtıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN