Gülbin Tosun gitti o isim geldi: NOW haberin yeni yüzü belli oldu, kimse beklemiyordu

Gülbin Tosun gitti o isim geldi: NOW haberin yeni yüzü belli oldu, kimse beklemiyordu

Gülbin Tosun, Now (Fox) ile Yollarını Ayırdı; Ozan Gündoğdu Yeni Ana Haber Sunucusu Oldu

Now (Fox) haber sunucularından Gülbin Tosun, sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklama ile kanaldaki görevine son verdiğini duyurdu. Sokak hayvanları ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın açıklamalarına gösterdiği tepki sonrası 27 günlük zorunlu izne çıkan Tosun, bu süreçte kendisine destek verenlere teşekkür etti.

img-2806.jpeg

Tosun, Now (Fox) ile 15 yıl süren kariyerinin sona erdiğini belirttiği mesajında, “Tüm izleyicilerime ve takipçilerime içtenlikle teşekkür ederim. Destekleriniz benim için çok değerliydi,” ifadelerini kullandı. Ayrıca, çalışma hayatı boyunca yanında olan Doğan Şentürk’e özel bir teşekkür de iletti.

Gülbin Tosun’un ardından, Now (Fox) ekranlarına Ozan Gündoğdu’nun katılacağı açıklandı. Gündoğdu, sosyal medya platformu X’te yaptığı paylaşımda, “Sevgili dostlar; Now TV ekranlarına veda ediyorum. Ancak pazar günleri ilgiyle takip ettiğiniz ‘Benden Söylemesi’ programına da veda ediyorum. Bu benim için üzücü bir durum çünkü Merve Yıldırım’ın dostluğu ve Meliha Okur’un tecrübesinden daha az faydalanacağım,” dedi.

img-2808.jpeg

Gündoğdu, yeni görevinde haftasonu ana haberleri sunacağını belirterek, “Türkiye’deki gelişmeleri birlikte anlamaya çalışacağız. Gülbin Tosun’un 15 yıldır büyük bir başarıyla yürüttüğü bu işin sorumluluğunu almış oldum. Umarım başarılı olabilirim,” ifadelerini kullandı. Destek mesajları için de takipçilerine teşekkür eden Gündoğdu, 14 Eylül’de Now TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacağını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN